de Maes kamer

Prijs: € 200,00 per nacht

Maximaal 2 personen & een minimale boeking van 2 nachten inclusief standaard ontbijt, privé parkeerplaats en ontvangst met bubbels & gratis water.
Inchecken vanaf 15.00 uur op afspraak.
Uitchecken uiterlijk 12.00 uur zwaaien wij u uit.

De ruime kamer met een eigen zitje is voorzien van airconditioning/verwarming, goede, snelle, stabiele en gratis WiFi, een eigen douche en toilet, kingsize box-spring, eigen voorziening koffie/thee en een smart frame TV.

kamer informatie


In de kamer staat een ijsemmer met een lekker flesje bubbels klaar. Water is altijd gratis aanwezig.


De kamer is voorzien van een aparte douche/toilet ruimte, met daarin een heerlijke regendouche en fijne verzorgingsproducten. Aanwezig zijn een föhn, tissues, badhanddoeken en washandjes.
Lekker nog even lezen in bed of liever een nachtlampje aan? De design Humble lights bieden de ideale verlichting. Liever nog even TV kijken? Met een druk op de afstandsbediening verandert het kunstwerk in een Smart TV met alle reguliere tv-zenders.


Te warm of te koud? Regel je ideale temperatuur met de afstandsbediening voor de airconditioning/verwarming.
De gratis WIFI is veilig, goed en snel door de aanwezige accespoints. Uw wachtwoord ontvangt u bij de incheck.


Even zitten met een lekker kopje koffie of thee, kies uw favoriete Nespresso smaak of een lekker kopje thee op de kamer. Suiker en melk staan gereed. Liever een glaasje wijn, fris of bier? Ook dat is mogelijk. Zijn we aanwezig, vraag ons gerust, als we er niet zijn staan onder aan de trap water, fris, bier en wijn klaar om mee naar de kamer te nemen.

In onze B & B  is roken verboden, zijn de kamers enkel beschikbaar voor volwassenen en huisdieren zijn niet toegestaan. De kamers zijn enkel bereikbaar via een wenteltrap, een liftvoorziening is niet aanwezig.

de Maes kamer

Heerlijk ruime kamer met veel lichtinval, zitje, eigen douche en WC. Mooi uitzicht over de Maas met de jachthaven en de tuin.

Klik hieronder en stuur ons een bericht via het formulier, boekingskalender volgt.

Meer dan een overnachting

Gelegen op de Hoge Kanaaldijk 35 te 6212 XS  Maastricht, kijkend over de Maas en liggend aan de voet van de St. Pietersberg. Deze mooie plek is centraal gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van Maastricht waar u naar hartenlust kunt shoppen, cultuur snuiven, terrasje pikken, uit eten en drinken.

Of u wandelt langs alle monumenten en kerken of lekker in de natuur, de groene loper, het natuurgebied Belvedere, en/of geniet van onze uilen op de Sint Pietersberg. Binnen een straal van 500 meter lopen bevinden zich al 6 leuke restaurants. Kortom genoeg te beleven op loopafstand.

adres & sociale media's

MaesStaete B&B 
Hoge Kanaaldijk 35
6212 XS Maastricht

Feedback?! laat een review>>  achter, dank u.

© MaesStaete B&B Maastricht Ⓟowered by 2C Web Support